Hvordan aktiverer jeg Google Autofullføring?

Som du kanskje allerede vet, går alt i verden i disse dager ved hjelp av teknologi og Internett. Siden disse to elementene gir deg en rekke fordeler, kan du enkelt forbedre ditt nettliv. Men for å gjøre det, må du laste ned og investere i flere programmer som Google så snart som mulig.

Det er en slags søkemotor som først ble opprettet for å gjøre det praktisk for brukerne å lete etter informasjon. På grunn av sin enorme suksess har det imidlertid lett vokst til et multinasjonalt teknologiselskap. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan dette programmet og dets fasiliteter fungerer med bistand fra Google støtte team så snart som mulig.

En av de beste delene med denne applikasjonen er at den har et førsteklasses sikkerhetssystem som enkelt beskytter dataene dine. Ikke bare det, men du kan også tilpasse fasilitetene avhengig av dine preferanser, krav og bekvemmelighet.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og setter opp et førsteklasses program som Google på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Det er imidlertid ikke en god nok grunn for deg til å gi opp dine nødvendigheter. Det er fordi Google tekniske støtte team raskt kan lette bekymringene dine. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende SMS, e-post eller live chat med dem.

Bortsett fra det er det noen få instruksjoner du kan bruke for å aktivere Google Autofullføring. De er:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Google programvaren på den valgte enheten
  2. Når du finner deg selv på hjemmesiden, trykk på profilbildeikonet du kommer over
  3. En liste over alternativer vil bli gitt til deg, velg Innstillinger umiddelbart
  4. Fra neste side som åpnes, trykk på Generelt og velg Autofullfør-innstillinger
  5. Slå den av og lagre endringene

Ring Google Støtte Norge nummer hvis du har flere spørsmål eller bekymringer.

Popular posts from this blog

Hvordan deaktiverer jeg personlige resultater fra Google?

Hvordan logger jeg ut av Google Pay-kontoen din?